четвер, 11 квітня 2013 р.

Готувалась провести урок з учнями 9 класу, шукала ту родзинку, яка б зробила своєрідним моє спілкування з дітьми. Підштовхнули до слушної думки захоплення колег по роботі – вони справні квіллінгістки, створюють чудові роботи в техниці квіллінг. Але для дітей – це є дуже складна техніка. Тому почала саме з витинанки, адже це і традиційна українська творчість і не так важко для опанування дітьми. Все літо «набивала» руку вирізала сама, знайомилась з унікальними роботами та майстрами в інтернеті, пробувала себе в інших техніках паперової творчості. Хочу поділитись кількома своїми роботами


 Поделка, изделие Вытынанка: ...весняні й Великодні витинанки... Бумага Пасха. Фото 5 Поделка, изделие Вытынанка: ...весняні й Великодні витинанки... Бумага Пасха. Фото 10

 
Витинанка - то є диво! Питання попиту є відносним. Так, нею зацікавились, як аматори, так і професійні художники. Певний інтерес підігріли інформаційні технології, але вона не стала більш доступною для широкого глядача в плані розуміння, правдивого поціновування. В разі вибору, непосвячений глядач вибере звичніші для ока та розуму види мистецтв: живопис (в реалістичний манері виконання), графіку, тощо.
 Побут з’їдає творчість. Черствість і байдужість замулює очі. Важко працювати з чужого примусу.
 Успіх
Досвід, який я вже маю, сформував певне ставлення до слави, до влади та до грошей. «Бути багатим і мати багато грошей – речі не тотожні. По справжньому багатий той, хто задоволений своїм життям» - розділяю думку Діогена. Я щасливf тим, що маю ті речі, які викликають задоволення від життя. І річ не в кількості.
Людська фантазія не знає меж. Особливо, коли за справу беруться ентузіасти з творчим мисленням, неординарними підходами та вмінням бачити прекрасне в усьому, що нас оточує.
Доторкніться до цих світлих джерел, відчуйте життєдайну силу щедрої краси, що повертає людині загублений рай з навколишньою природою, світом.

1 коментар:

  1. ..."Хочу поділитись кількома своїми роботами"...
    Дійсно гарні роботи, але вони мої, опубліковані в Країні Майстрів...

    ВідповістиВидалити